WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen LOTUS

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot.

Remklauw revisiesets LOTUS

Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.

Remklauw reviseren

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!