WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen LINCOLN

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest.

Remklauw revisiesets LINCOLN

De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Hier bedoeld men remklauw mee.

Remklauw reviseren

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw.