WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen LEXUS

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen.

Remklauw reviseren

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Remklauw revisiesets auto

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.