WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen LDV

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw revisiesets LDV

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest.

Vastzittende remklauw

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Remklauw reviseren

Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten.