WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen LAND ROVER

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij controleren altijd bij de LAND ROVER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Remklauw reviseren

Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig.

Remklauw revisiesets auto

Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.