WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen LANCIA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw revisiesets LANCIA

Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Vastzittende remklauw

Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Remklauw reviseren

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. En soms dot3.