WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen LADA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw reviseren

Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LADA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Remklauw revisiesets auto

Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vastzittende remklauw

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder.