WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen KIA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken.

Remklauw revisiesets KIA

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, TRW, Jurid, Zimmermann en Lucas

Remklauw reviseren

Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.