WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen JEEP

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Wij controleren altijd bij de JEEP dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe .

Remklauw reviseren

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remklauw revisiesets auto

Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.