WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen JAGUAR

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw reviseren

Wij controleren altijd bij de JAGUAR dealer of de onderdelen passen op uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert.

Remklauw revisiesets auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Vastzittende remklauw

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem.