WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen IVECO

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw reviseren

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Vastzittende remklauw

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw IVECO.

Remklauw revisiesets auto

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.