WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen ISUZU

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw revisiesets ISUZU

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Vastzittende remklauw

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

Remklauw reviseren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen.