WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen INFINITI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Elke INFINITI heeft een eigen VIN-nummer.

Remklauw reviseren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel.

Remklauw revisiesets auto

Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem.