WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen HYUNDAI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw reviseren

Remvloeistof is meestal dot4. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw.

Vastzittende remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden.

Remklauw revisiesets auto

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.