WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen HONDA NSX I Cabriolet

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Vastzittende remklauw

Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Wij controleren altijd bij de HONDA NSX I Cabriolet dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA komen.

Remklauw revisiesets auto

De handrem wordt bediend door de handremkabel. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken.

Remklauw reviseren

Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden.