WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen HONDA LEGEND II Coupé

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remklauw revisiesets HONDA LEGEND II Coupé

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Vastzittende remklauw

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij controleren altijd bij de HONDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren.

Remklauw reviseren

Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.