WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen HONDA CIVIC II Shuttle

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1988 tot heden
66
90
Stationwagen
01-1988 tot heden
85
116
Stationwagen

Vastzittende remklauw

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HONDA CIVIC II Shuttle, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remklauw reviseren

Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Remklauw revisiesets HONDA

Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. En soms dot3. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.