WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen HONDA ACCORD VII

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-2003 tot heden
114
155
Sedan
02-2003 tot heden
140
190
Sedan

Vastzittende remklauw

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Remklauw reviseren

Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Wij controleren altijd bij de HONDA ACCORD VII dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Remklauw revisiesets HONDA

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.