WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen HONDA ACCORD IV Aerodeck

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1993 tot heden
98
133
Stationwagen
01-1991 tot heden
108
147
Stationwagen
01-1991 tot heden
110
150
Stationwagen

Vastzittende remklauw

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen.

Remklauw revisiesets HONDA ACCORD IV Aerodeck

Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HONDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remklauw reviseren

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment.