WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen HONDA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Remklauw reviseren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HONDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen.

Remklauw revisiesets auto

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.