WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen FORD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw reviseren

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken.

Vastzittende remklauw

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar.

Remklauw revisiesets auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.