WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen FIAT

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw revisiesets FIAT

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot.

Vastzittende remklauw

Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers.

Remklauw reviseren

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Remvloeistof is meestal dot4. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.