WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen DODGE

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw reviseren

Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Remklauw revisiesets DODGE

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto.

Vastzittende remklauw

Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?