WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen DAIMLER

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Remklauw reviseren

Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Remklauw revisiesets DAIMLER

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.