WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen DAIHATSU

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw reviseren

Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAIHATSU. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Remklauw revisiesets auto

Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen.

Vastzittende remklauw

Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.