WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen DAF

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw revisiesets DAF

Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Remklauw reviseren

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken.

Vastzittende remklauw

Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..