WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen DAEWOO

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw revisiesets DAEWOO

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Remklauw reviseren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang.

Vastzittende remklauw

Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken.