WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen DACIA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw revisiesets DACIA

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Vastzittende remklauw

De bevesteging is altijd met stevige bouten. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Hier bedoeld men remklauw mee. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten.

Remklauw reviseren

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637