WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen CHEVROLET

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU.

Remklauw reviseren

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw.

Remklauw revisiesets auto

Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Remvloeistof is meestal dot4. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.