WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen CADILLAC

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw revisiesets CADILLAC

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Hier bedoeld men remklauw mee. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Remklauw reviseren

Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Vastzittende remklauw

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.