WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen BUICK

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw reviseren

Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BUICK. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Remklauw revisiesets auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto.

Vastzittende remklauw

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.