WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen BMW

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw reviseren

Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht.

Vastzittende remklauw

Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Remklauw revisiesets auto

Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Je kunt bij ons betalen via {LIST}