WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen AUDI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem.

Remklauw revisiesets AUDI

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. En soms dot3.

Remklauw reviseren

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto.