WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen ALFA ROMEO

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Remklauw revisiesets auto

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang.

Remklauw reviseren

Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.