WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw reviseren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remvloeistof is meestal dot4. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten.

Remklauw revisiesets auto

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Vastzittende remklauw

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.