WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken VW VOLKSWAGEN

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Abs wordt in werking gezet door sensoren. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Remblokken VW VOLKSWAGEN kopen

Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto.

Remblokken monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.