WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken SUBARU

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken SUBARU kopen

Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remblokken monteren

Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Zachte remblokken

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.