WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken SSANGYONG

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken SSANGYONG kopen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig.

Zachte remblokken

Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. Remreiniger reinigt de remmen zeer goed. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Remblokken monteren

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. Abs wordt in werking gezet door sensoren. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.