WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken SMART

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Remblokken auto kopen

Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Zachte remblokken

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.