WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken SKODA

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken SKODA kopen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Andere namen zijn TEXTAR BOSCH JURID FERODO. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Remblokken monteren

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk.

Zachte remblokken

Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo.