WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken SEAT

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken SEAT kopen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Afhalen kan natuurlijk ook bij ons magazijn in Ermelo. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Remblokken monteren

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn.

Zachte remblokken

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.