WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken SAAB

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Zachte remblokken

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Wij controleren altijd bij de SAAB dealer of de onderdelen passen op uw auto. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Remblokken monteren

Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto.

Remblokken auto kopen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Abs wordt in werking gezet door sensoren. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.