WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken ROVER

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken monteren

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Zachte remblokken

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ROVER past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.

Remblokken auto kopen

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Chassis onderdelen zitten onder de auto. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.