WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken PORSCHE

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken PORSCHE kopen

Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht.

Remblokken monteren

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt.

Zachte remblokken

Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.