WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken PONTIAC

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Zachte remblokken

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PONTIAC past. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Remblokken auto kopen

De auto kan naar links of rechts trekken. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers.

Remblokken monteren

Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.