WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken PEUGEOT

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Zachte remblokken

Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Remblokken auto kopen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering.

Remblokken monteren

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto.