WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken OPEL

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Zachte remblokken

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Remblokken auto kopen

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken monteren

Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.