WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken OLDSMOBILE

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken monteren

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Textar, Zimmermann, ATE, Pagid, Jurid, ABS, Brembo, TRW, Rofren en Bendix Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OLDSMOBILE. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website.

Remblokken auto kopen

Chassis onderdelen zitten onder de auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven.

Zachte remblokken

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.