WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken MINI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken monteren

Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Jurid en Brembo Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Zachte remblokken

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Remblokken MINI kopen

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.