WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken MASERATI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken monteren

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Zachte remblokken

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MASERATI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remblokken auto kopen

Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.